Güncel Haberler

Korkunç haber gelmişti! İlber Ortaylı sağlık durumunu açıkladı: Tedaviye sert tepkiler geldi

Tarihçi Prof., Bilecik'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Bilecik Belediyesi tarafından 6 Eylül'de düzenlenen sempozyuma katıldı. Dr. İlber Ortaylı'nın da katılması bekleniyordu. Ortaylı'nın sağlık sorunları nedeniyle sempozyum ertelendi. Ünlü tarihçi sağlık durumunu bir videoyla paylaştı.

SEMPOZYUM ERTELENDİ

Bilecik Belediyesi yetkilisi yaptığı açıklamada ifadelerine yer verdi.

“SARRO 1-2 AY SONRA YENİDEN DOĞACAK”

Sağlık durumuyla ilgili konuşan Prof. Dr. İlber Ortaylı, şunları söyledi: “Sevgili okuyucularım ve dinleyicilerim, yaz sonunda yorgunluk var. Yorgunluğum kısmen birikmiş kusurlarımın tıbbi ihmalinden kaynaklanıyor ve bir süredir tedavi görüyorum. Bazı durumlarda kullandığım ilaçlardan dolayı bu tedavi sert tepkiler veriyor. Belki gerçekleşmedi ama oldu.” dedi.

Ekran görüntüsü 2024-09-09 214149

Yaklaşık 2 hafta dinleneceğini açıklayan ünlü tarihçi, açıklamasına şu şekilde devam etti;

“Bu yüzden 1-2 haftalık bir dinlenme dönemindeyim. Tabii bu dinlenme dağ başı inzivası şeklinde olmayacak. Hayatım biraz yavaşlayacak, sadece önemli yazılarımı ve bazılarını yazacağım. Programlara dikkat edeceğim. 1-2 ay içinde canlanacağımı düşünüyorum” dedi. Bir yazarın ve öğretmenin hayatındaki en önemli şeyin onu takip edenlerin ilgisi ve sevgisi olduğunu düşünüyorum. Bunu almak büyük bir mutluluk. Herkese yaz tatilinin hayırlı olmasını ve başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmesini diliyorum.”

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş