Güncel Haberler

Tüfekle tekel bayisine girip sigara alan şüpheliye gözaltı – Son Dakika Türkiye Haberleri

Olay, öğle saatlerinde Mutlukent ilçesi 2432. Sokak'ta meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi elinde tüfekle içki dükkanına girerek sigara istedi. Sigaraları alan şüpheli, uzaklaşırken işadamına silahı doğrulttu, tehdit etti ve ardından uzaklaştı.

Müşterileri kovaladıktan sonra aynı bölgedeki başka bir iş yerine tüfekle giren ve alkol alan şüpheli, ihbar üzerine sevk edilen polis ekipleri tarafından elindeki tüfekle yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin üzerinde 4 adet sahte kimlik belgesi bulunması çevrede paniğe neden oldu.

“SİFİLİYİ BİZE DEĞİŞTİRDİ”

İş yeri sahibi Sinan Bülbül (46), sokakta büyük panik yaşandığını belirterek, “Birkaç kez iş yerimize gelen bir kişiydi. Normal insanlar gibi istediğini alıp gitti. Tüfekle içeri girdi. Yeğeni uyardı, 'Silahla içeri giremezsin' dedi, 'Ben gireceğim' dedi.

Ne olduğunu anlamadık. Aslında ilk başta şaka yaptığını düşündük, ciddiye almadık. Sonra ciddi olduğunu anladık. Silahı gösterip sigara istedi. Daha sonra tüfeğini bize doğrultup koşmaya başladı. Orada zaten bir bağırışma vardı. Bir kulübe girdi, insanları dışarı çıkardı ve alkol istedi. “Sonra polis geldiğinde onu götürdüler” dedi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş