Güncel Haberler

İmamoğlu'nun cevabı Mansur Yavaş'ı da güldürdü: Yan yanayken bu kez cumhurbaşkanı adaylığı meselesi gündeme geldi.

Son dönemde erken seçim konusu daha sık gündeme gelmeye başladı. Öyle ki Yeniden Refah Partisi'nden Suat Kılıç aynı güne kadar erken seçim öngörüsünü açıkladı. Doğal olarak tüm gözler, başkanlığa aday olurken ismi en çok anılan iki büyükşehir belediye başkanının üzerinde.

YAN YANA OTURUYORLAR

CHP'nin 20. Olağanüstü Kurultayı bugün Ankara'daki ATO Congresium'da başladı. Kongreye CHP ve SHP eski başkanları Altan Öymen, Hikmet Çetin, Murat Karayalçın'ın yanı sıra İBB ve ABB başkanları Yavaş ve İmamoğlu da katıldı.

İMAMOĞLU CEVAP VERDİ, MANSUR YAVAŞÇA GÜLÜYOR

Yavaş ve İmamoğlu kongrede yan yana oturdu. Özgür Özel'in “takımın saldırganları” dediği Yavaş ve İmamoğlu'na cumhurbaşkanı adaylığı sorusu yöneltildi. Bir muhabirin “Mansur Bey'le yan yanasınız” demesi üzerine İmamoğlu, “Biz her zaman yan yanayız” dedi. Mansur Yavaş da İmamoğlu'nun cevabına kahkahalarla karşılık verdi.

AA-20240906-35578955-35578953-CHP_20_OLAGANUSTU_KURULTAYI_BASLADI

Muhabir şu soruyu sordu: “Cumhuriyet Halk Partisi'nin iki cumhurbaşkanı adayı hakkında ne düşünüyorsunuz?” diye devam etti. İmamoğlu'nun cevabı değişmedi: “Biz her zaman yan yanayız. Kurultayımız partimize hayırlı olsun.”Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom